După egalul perceput ca pe o înfrângere în compania celor de la Universitatea Cluj, fotbaliștii Științei se vor deplasa în Moldova la Botoșani. Echipa va evolua duminică, începând cu orele 17,15, pe Municipalul botoșănean. „M-am uitat pe statistică şi ne așteaptă un meci greu. În ultimii 4 ani noi nu am câștigat pe terenul Botoșaniului şi este clar că ne așteaptă un meci greu. Ne pregătim pentru acest joc, băieții se antrenează bine şi cu dispoziție pe măsură. Suntem pregătiţi să stricăm această statistică negativă. Nu vreau să vorbesc despre arbitraje, nu e treaba mea. Eu sper că la ora meciului toată lumea va fi pregătită.
Vom căuta victoria încă din primele minute, dar, repet, nu va fi ușor deloc. Nu am arătat un joc bun cu U Cluj, ne-am creat multe situații şi mă deranjează că am pierdut două puncte. Ăsta este fotbalul, acum nu mai putem face nimic. Sperăm să recuperăm duminică. Se pare că acest 2-0 este periculos pentru noi, dar trebuie să se oprească situația asta. Trebuie să trecem peste asta şi să rămânem puternici din punct de vedere psihic”, este de părere Ivailo Petev.
Bulgarul este convins că noii veniți vor aduce plus valoare dar și că fiecare sportiv va intra în ritm după posibilități. „Unora le trebuie timp mai mult pentru adaptare. S-a întors şi Screciu, suntem toţi acum şi putem să muncim aşa cum trebuie. Scopul nostru este să arătăm mai bine de la meci la meci. La psihic trebuie să mai lucrăm, să avem mai multă încredere şi să nu mai primim goluri cu atât de multă lejeritate”, a concluzionat Petev.

 

Comentarii

comentarii

Comments are closed.

Te rugam dezactiveaza functia ADBLOCK din browserul tau pentru a avea acces pe site ! Multumim !