În program:
Jacques Ibert: Entr‘acte pentru flaut și harpă
Johann Sebastian Bach / Charles Gounod: Ave Maria
Camille Saint-Saëns: Lebăda din „Carnavalul animalelor”
Gabriel Fauré: Siciliana
Jules Massenet: Meditație din opera „Thaïs”
Astor Piazzolla: „Oblivion” pentru corn și harpă
Edvard Grieg: Cântecul lui Solveig din „Peer Gynt”
Maurice Ravel: Pavana pentru o infantă defunctă
Gaetano Donizetti: Aria „Una furtiva lagrima” din opera „Elixirul dragostei”
Consuelo Velasquez: „Besame mucho”
Salomeea Bodea este studentă la Master la Universitatea Națională de Muzică din București, la clasa prestigiosului flautist Ion Bogdan Ștefănescu, membră a Orchestrei Române de Tineret și membră a ansamblului „Flaut Power”. Privilegiul de a studia la clasa flautistului Ion Bogdan Ștefănescu reprezintă momentul-cheie în dezvoltarea sa artistică, deoarece acesta este personalitatea care a avut cel mai mare impact în parcursul său profesional, devenind mentorul și îndrumătorul său în viața ei artistică. Salomeea Lois Bodea a absolvit studiile liceale la Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca, la clasa profesorilor Vasile Gocan și Ileana Maier, iar studiile gimnaziale la clasa doamnei profesoare Corina Ardelean, la Liceul de Muzică „Sabin Drăgoi“ din Arad. Activitatea artistică a început-o la vârsta de 11 ani, când a debutat ca solistă alături de Orchestra Liceului de Muzică „Sabin Drăgoi“ din Arad. Apoi, alături de Filarmonica de Stat Arad, a concertat ca solistă doi ani la rând, în cadrul proiectului Tribuna Tinerelor Talente. Salomeea Lois Bodea și-a continuat activitatea solistică la Cluj, unde a susținut concerte alături de Orchestra Colegiului de Muzică „Sigismund Toduță” și Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania“. De asemenea, a participat la numeroase concursuri – unde a obținut premiile I și al II-lea – și la numeroase masterclass-uri susținute de flautiști cu renume internațional, precum Mihaela Anica – alături de care Salomeea Bodea și-a dezvoltat abilitățile tehnice și interpretative și a beneficiat de îndrumare în cariera artistică – Matei Ioachimescu, Ana Oltean și renumita interpretă și profesoară a Universității de Muzică din Viena, Barbara Gisler-Haase.
Gilbert Negoiță s-a născut pe 2 ianuarie 1995 în București. Își începe parcursul muzical în 2006, la Colegiul National de Muzică „Dinu Lipatti”, clasa de corn prof. Mihai Bejan. Obține numeroase premii la olimpiadele naționale de muzică, precum și Premiul I la Concursul Internațional „Emanuel Elenescu”. Susține concerte pe scena Ateneului Român cu orchestra liceului.
În 2018, a absolvit studiile de licență la Universitatea Națională de Muzică din București, clasa prof. univ. dr. Cristian Borcan, iar în prezent urmează studiile de masterat, tot în cadrul U.N.M.B.
Gilbert a colaborat cu prestigioase orchestre din țară, precum Orchestra Națională Radio, Orchestra de Cameră Radio, Opera Națională București, Filarmonica „George Enescu”, Filarmonica „Transilvania” din Cluj-Napoca, Filarmonica din Brașov, sub baghetele unor dirijori precum Cristian Mandeal, Cristian Măcelaru, Gabriel Bebeșelea, Christian Badea, Michael Sanderling, Tiberiu Soare, Domingo Hindoyan.
Din anul 2015, este membru al Orchestrei Române de Tineret, cu care a susținut concerte și turnee în țări precum Germania, Italia, Emiratele Arabe Unite, Belgia, și a participat la Festivalul Internațional „George Enescu”, Festivalul Young Euro Classic, Festivalul Internațional de Tineret „Gustav Mahler”.
A urmat cursuri de măiestrie susținute de nume importante ale muzicii simfonice, cum ar fi Juan Manuel Gomez, Ionuț Podgoreanu, Samuel Seidenberg, Herve Joulain, Martin Owen, Ion Rațiu, Nikola Ciric, Luca Benucci.
În prezent, este artist instrumentist corn în cadrul orchestrei simfonice a Filarmonicii „Oltenia” Craiova.
Rozalia Pataki – născută în anul 1987 la Reşiţa, a început studiul harpei la vârsta de zece ani, în cadrul Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timişoara, cu prof. Stella Dinulescu, de a cărei îndrumare a beneficiat inclusiv pe parcursul studiilor universitare absolvite la Facultatea de Muzică – Universitatea de Vest din Timişoara.
Apoi, în anul 2010, şi-a finalizat studiile de master în cadrul aceleiaşi instituţii de învăţământ muzical superior, sub îndrumarea prof. univ. dr. Ştefana Graţiela Negruţiu, la secţia de Stilistică a interpretării muzicale – muzică de cameră.
A participat la olimpiadele zonale, unde a câştigat Premiul al II-lea (Deva) şi Premiul I (Timişoara). Din palmaresul competiţional al tinerei artiste amintim: Menţiune la Concursul Internaţional „Eugen Coca” (Chişinău, 2004), Premiul I la Festivalul-Concurs „Johann Sebastian Bach” (Cluj-Napoca, ediţiile 2003 – 2006).
Abordează stiluri şi genuri muzicale diferite, atât în domeniul muzicii de cameră, cât şi al concertului cu acompaniament de orchestră. A susţinut recitaluri solistice şi în cadrul unor manifestări artistice, precum: Festivalul Muzicii de Cameră – Timişoara, Festivalul „Nichita Stănescu”, Festivalul Internaţional „Craiova Muzicală” (ediţia a 40-a, 2013), Zilele Muzicale Aniversare (67 de ani de existenţă a Filarmonicii de Stat „Oltenia” Craiova) – recital susţinut în aprilie 2014, în incinta Salonului Minerva.
A concertat la Timişoara alături de Orchestra Filarmonicii „Banatul” şi de Orchestra Facultăţii de Muzică. În perioada când a fost angajată în Orchestra Filarmonicii „Banatul”, Rozalia Pataki a colaborat cu diferite orchestre filarmonice din ţară (Arad, Craiova, Piteşti etc.), în prezent activând ca artist instrumentist în Orchestra Filarmonicii „Oltenia”.