Salvatorii de la Secția de Pompieri Băilești acționează, la această oră, pentru a lichida un incendiu care se manifesta la o casă din comuna Siliștea Crucii.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul locuințe. În urma evaluării la fata locului ar fi vorba despre o explozie de butelie urmată de incendiu. În urma exploziei, trei copiii cu vârstele de 3,5 ani, 5 ani respectiv 7 ani au suferit arsuri la nivelul fetelor și palme.

Fetița de 3,5 ani prezinta arsuri la nivelul feței și a cailor aeriene. Această a fost transportată la spitalul Băilești. Băiețelul  de 5 ani a suferit, la rândul său, arsuri la palme și față. Și acesta a ajuns la spitalul din Băilești. Băiatul de 7ani este și el luat la spital pt investigații, el nu prezintă arsuri.

La sosirea echipajelor de pompieri, ardeau mobilierul din bucătărie și din cele două camere ale casei, precum și acoperișul. Incendiul a fost cauzat de scăpările de gaze rezultate în urma montării incorecte a buteliei. Proprietarul casei a verificat, după ce a atașat butelia de aragaz, etanșeilatea cu o lumânare, fapt de a dus la aprinderea gazelor. Acestea s-au extins cu repeziciune la alte materiale din lemn care s-au aprins.

Focul a fost lichidat.

Comentarii

comentarii

Comments are closed.

Te rugam dezactiveaza functia ADBLOCK din browserul tau pentru a avea acces pe site ! Multumim !