În program:
Wolfgang Amadeus Mozart: Sonata în Si bemol major, K. 454
Ludwig van Beethoven: Sonata nr. 10 în Sol major, op. 96
Johannes Brahms: Scherzo în Do minor din Sonata „F.A.E.”
Cristina Anghelescu provine dintr-o familie de muzicieni și a început studiul viorii cu tatăl său, cel care i-a indrumat cu atenție și profesionalism formarea artistică. Ulterior, Cristina Anghelescu a absolvit Universitatea de Muzică din București, la clasa Maestrului Ștefan Gheorghiu (discipol al lui David Oistrah) și în prezent este solista Orchestrelor Radio București. Este câștigătoarea concursurilor internaționale „Jean Sibelius” Helsinki (1990), „Alberto Curci” Napoli (1983), „Dr. Luis Sigall” Viña del Mar (Chile, 1985) și Andria (1991), obținând de asemenea premiul V la „J. Thibaud” Paris (1981), premiul IV la „Tibor Varga” Sion (1983) și premiul IV la „P. I. Ceaikovski” Moscova (1986).
Prezenţă activă pe toate scenele din România încă din perioada studenţiei, Cristina Anghelescu a fost invitată și re-invitată să concerteze în săli renumite ca Schauspielhaus din Berlin; Tschaikowsky Hall – Moscow; Teatro Monumental y Auditorium – Madrid; Smetana Hall – Prague; St. John’s Smith Square – London; Finlandia Hall – Helsinki, cu orchestre importante la Dresda, Paris, Praga, Bratislava, Caracas, Moscova, Budapesta, Londra, Orchestrele Radio Helsinki și Madrid etc. A colaborat cu maeștri recunoscuți ca Leif Segerstam, Jukka Pekka Saraste, Erich Bergel, Yuri Simonov.
Cristina Anghelescu a efectuat numeroase turnee de concerte și recitaluri în toate țările Europei, în Taiwan, America de Sud și cea de Nord, Africa de Sud etc. De asemenea a realizat numeroase înregistrări, multe dintre ele apărând pe CD, cu concertele de Mozart, Ceaikovski, Mendelssohn-Bartholdy, „Anotimpurile” de Vivaldi și cu cele două Concerte de George Lloyd, alături de renumita orchestră „Philarmonia” din Londra.
Solist concertist al Filarmonicii „Oltenia”, pianistul Mihai Ungureanu apare cu regularitate în viaţa muzicală a ţării şi în străinătate, atrăgându-şi elogiile publicului şi criticii de specialitate. La 16 ani, a debutat cu „Mi bemolul” de Franz Liszt pe scena Filarmonicii craiovene; în anul 1977, a absolvit cursurile Liceului de Artă din Bănie. Ca student al Academiei de Muzică din capitală, a beneficiat de îndrumările reputaţilor muzicieni Dan Grigore şi Ioana Minei. Din anul 1981, începe să susţină o intensă activitate concertistică, colaborând cu toate orchestrele simfonice din ţară, deosebita sa prezenţă scenică fiind apreciată şi peste hotare.
În ipostazele de solist, interpret de muzică de cameră şi acompaniator, Mihai Ungureanu a concertat în centre culturale renumite din majoritatea țărilor din Europa, America de Nord și de Sud (în S. U. A., Canada, Argentina şi Brazilia a susţinut o serie de concerte cu orchestra și recitaluri de mare succes), din Rusia (ex-U. R. S. S.) şi din spaţiul asiatic (Japonia, Coreea de Sud, Republica Islamică Iran, Liban). Este laureatul mai multor competiţii naţionale şi a fost distins cu Premiul ATM (Premiul Criticii Muzicale/1986). De asemenea, participă frecvent în juriile unor importante concursuri internaţionale.
În calitate de director general (în perioadele 1990 – 2000 şi 2003 – 2009) şi de director artistic (între 2001 – 2003 și 2012 – 2016) al Filarmonicii „Oltenia”, a întreprins şi organizat numeroase turnee peste hotare (în Italia, Germania, Franţa, Belgia, Elveţia, Spania, Gibraltar, Ungaria, Austria, Grecia, Serbia, Macedonia, Coreea de Sud, Republica Moldova). Mihai Ungureanu s-a implicat şi în realizarea unor valoroase înregistrări discografice, promovând atât repertoriul autohton, cât şi pagini de referinţă din creaţia universală.