Sala Oglinzilor din Palatul Jean Mihail s-a dovedit, joi, neîncăpătoare pentru publicul venit să participe la „Gala 10 pentru Craiova”. Asociația Internațională Mihai Eminescu a premiat, săptămâna aceasta, 10 reprezentanți din zece domenii de activitate reprezentative pentru mediul de afaceri craiovean.

„Academia Internațională Mihai Eminescu și-a propus să premieze, întotdeauna pe cei care oferă concitadinilor un plus de bunăstare. Nimic nu este mai frumos pe lume decât un chip de om fericit”, a precizat Ion Deaconescu, sufletul acestui eveniment. Alături de acesta, la prezidiu s-au aflat Cristi Berceanu, managerul evenimentului și Toni Bold, un alt membru de onoare al Academiei.

Leonard Geo Mănescu a fost nominalizarea pentru premiul de excelență pentru Antreprenoriat social. „Sunt onorat pentru faptul că este recumoașterea unui lucru atipic”, a precizat acesta imediat după primirea premiului.

Premiul de excelență pentru medicină inovativă a mers, în acest an, la Gabriel Moboș, fondator al Mogoș Med. „Sunt copleșit de această nominalizare. Vreau să dedic acest premiu întregii echipe de la clinică, fără de care acest premiu nu ar fi putut fi câștigat”.

Premiul pentru Excelența în managementul de Artă i-a revenit directorului Muzeului de Artă Craiova, Emilian Ștefârță. „Sunt măgulit și sunt recunoscător pentru acest premiu. Pe cei din Academia Mihai Eminescu nu-i admir, îi invidiez. Am avut dibăcia de a-mi lăsa colegii să facă ceea ce știu iar premiul din această seară este, în primul rând, meritul lor”, a precizat arhitectul craiovean.

Premiul de Excelență pentru Artă teatrală a mers, în acest an, la un monstru al scenei românești, Emil Boroghină. „Am insoțit membrii Academiei Internaționale Mihai Eminescu prin câteva din pereghrinările sale prin Europa. În curând împlinesc 80 ani și mă mândresc cu acestă vârstă”.

Premiul de Excelență pentru Management modern în administrație a fost adjudecat de către edilul șef al Băniei, Mihail Genoiu. „Este cel mai frumos premiu pe care îl primesc anul acesta”, a precizat primarul Genoiu.

Premiul de Excelență pentru Educație performativă a mers la directorul Colegiului Național Frații Buzești reprezentată de către Carmen Lucia Ștefănescu. „De 20 ani, viața mea se împletește cu cea a Colegiului Național Frații Buzești. Împreună traversăm cea mai frumoasă și performantă perioadă din istoria fiecăruia dintre noi”, a mențional Lucia Ștefănescu.

Cosmin Crețan, managerul companiei Eurogenetic a fost fericitul câștinător al Premiului de Excelență pentru Inovație în business. „Primesc acest premiu cu mare bucurie și recunoștință, mai ales pentru factul că aniversăm și  ani de activitate a companiei pe care o conduc, semn că lucrurile au mers bine”.

Premiul de excelență pentru Mass-Media i-a fost acordat lui Marius Seinea, directorul Gazetei de Sud. „Vă mulțumesc pentru onoarea de a primi acest premiu, în numele colectivului deosebit pe care îl conduc. Vă asigurăm de întregul nostru sprijin și în continuare”.

Dr. Michael Schenker, proprietarul Centrului de Oncologie „Sf. Nectarie“ din Craiova a primit Premiul de excelență pentru Politici și strategii vizând îmbunătățirea calității vieții. „Vă multumesc foarte mult. Este o onoare pentru mine. Multumesc Academiei Internaționale Mihai Eminescu. Ne mândrim foarte mult pentru aceastăî distincție. Vreau să multumesc echipei mele pentru faptul că am reușit să creăm un spital pentru tratarea bolnavilor cu afecțiuni oncologice. Crearea acestui nou spital a devenit o necesitate. În maxim trei l.uni sperăm să inaugurăm acest spital care va avea o infrastructură de aproximativ 8.000 mp”, a precizat acesta.

Nu în ultimul rând, Premiul de excelență pentru Promovarea valorilor ortodoxiei a mers la Ionuț Pătularu, directorul Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Grigorie Teologul” din Craiova. „Suntem binecuvântați că ne-am născut în Craiova. Orasul unor mari artisti, mari ingineri, mari personalități”.

Comentarii

comentarii

Comments are closed.

Te rugam dezactiveaza functia ADBLOCK din browserul tau pentru a avea acces pe site ! Multumim !