MEDSAN
Home Sport Isaac Donkor, noua achiziție a Universității Craiova

Isaac Donkor, noua achiziție a Universității Craiova

0
44

Clubul Sportiv Universitatea Craiova și-a prezentat, astăzi, ultima achiziție. Este vorba de ghanezul Isaac Donkor. „Lucrăm 24 din 24 pentrua a aduce jucători buni. Ceea ce acum două luni părea imposibil, s-a dovedit fezabil și s-a materializat prin semnarea unui contract acum câteva zile”, a explicat președintele clubului craiovean, Marcel Popescu.
Isaac Donkor este un jucător care a ajuns în Italia cu 14 ani în urmă. A fost selecționat de către Inter dintr-un număr foarte mare de aspiranți, unde a făcut și școala. Ultimul sezon l-a jucat la Cesena.
„Decizia de a veni aici a fost una dificilă. Așa cum știți, ultimii 14 ani i-am petrecut în Italia. Cu toate acestea mă aflu aici, ceea ce poate spune multe. Un aspect care a cântărit foarte mult a fost faptul că antrenorul este italian, dar și faptul că aici mai am coechipieri italieni”, a explicat Isaac Donkor. Acesta s-a arătat foarte încântat de stadion, de calitatea terenului, mai ales că echipa noastră este una în formare.
Donkor a mai punctat faptul că, în acest moment este apt să joace 45- 60 minute, dar se antrenează intensiv, iar decizia de a-l introduce în teren îi va aparține numai antrenorului Mangia.

Comentarii

  ESTV CRAIOVA  LIVE

comentarii