Asociația April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova vă invita la vernisajul expoziției de fotografie #InstaCraiova – ediția a II – a, vineri, 12 mai, ora 18:00, la Sala Studio a Teatrului pentru copii și tineret Colibri Craiova (Str. Calea București, nr. 56).
Utilizatorii cu un profil public de Instagram din Craiova au fost provocați, în perioada 29 martie – 2 mai, să surprindă cadre inspirate din Craiova și din jurul orașului, să urce fotografiile pe rețeaua de socializare, utilizând hashtagul #InstaCraiova.
100 dintre aceste fotografii au fost selectate și vor fi expuse în a doua ediție a proiectului, pe data de 12 mai 2017, ora 18:00.
Peisaje, portrete, fotografii ce surprind momentele de fericire și momentele zilnice din viața craiovenilor vor fi expuse într-un decor floral. În cadrul evenimentului, Eli Adam, consilier imagine – Style Affairs Image Store & more va susține un scurt workshop de stil.
Cei mai activi Instagrameri vor primi invitații la diverse evenimente organizate în cinstea lor, precum o degustare de cafea sau o degustare de vin și brânzeturi, evenimente ce vor avea loc pe perioada expoziției, în diferite locații.
Expoziția va fi deschisă în perioada 13 mai – 06 iunie 2017, în intervalul orar: 10:00 – 13:00, 16:00 – 19:00, de luni până vineri, iar sâmbăta în intervalul orar 16:00 – 19:00.
Din august 2016, de la începerea proiectului fotografic, până în prezent, peste 2.500 de fotografii spun povestea craiovenilor sub hashtagul #InstaCraiova.
Proiectul fotografic #InstaCraiova, organizat de Asociația April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova, se bucură de sprijinul Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri, Florăria April, având ca parteneri: Starbucks România, Style Affairs Image Store & more, Asociația Bloggerilor Olteni și OakEvents.

Comentarii

comentarii