Emisiuni

EuroSud TV are în grila de programe o serie de emisiuni care sunt dedicate mediului de afaceri local, pentru o informare specializata a telespectatorului. EuroSud TV aduce pe ecran emisiuni despre afacerile locale prezentate pe domenii de activitate, cum sunt:

Jurnal ES TV – este principala emisiune de ştiri, care are un invitat în platou în legătură directă cu una din ştirile din emisiune sau cu un comentator avizat al unui eveniment. Emisiune live cu intervenţii telefonice şi cu informaţii din tot spaţiul public local. Este emisiunea cu cel mai puternic impact la public şi care atrage audienţa cea mai mare.

Business Card – emisiune de afaceri, care prezinta motorul de functionare al unei firme, produsele si serviciile companiei, dar si povestea din spatele reuşitei. Cu o durata de 30 de minute, Business Card este difuzata in fiecare sâmbătă, de la ora 15,00 si luni în reluare.

Service, va rog! – este o emisiune dedicata domeniului auto, care prezinta pentru telespectatori piata auto in ansamblu, de la produse, la servicii, dar si ceea ce nu se vede dintr-un showroom. Este, mai degrabă, o oglingă a dealer-ului local decât a mărcii de maşină pe care o comercializează.

Formula sănătăţii – e