Partidul Mișcarea Populară Dolj a reușit ca până la 31 iulie sa strangă 15.000 de semnaturi pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. „Pentru perioada perioada următoare ne-am propus sa mai adunam 12.000. Targhetul nostru pentru judetul Dolj este de 27.000 de semnaturi, ceea ce reprezinta peste 10% din populatia cu drept de vot care s-a prezentat la alegerile locale din iunie 2016. In ultimile doua duminici actiunile de strangere de semnaturi din centrul Craiovei, dar si celelalte orase din județ ne-au arătat ca oamenii au inteles importanta acestei campanii. Pe listele noastre au semnat oameni simpli dar și membri ai altor partide (USR, RO100 și ALDE Dolj)”, după cum a explicat președintele filialei, Dan Păloiu.
In Craiova au semnat peste 7.000 de persoane, in Calafat 300 persoane, Dabuleni 1000 persoane, Filiasi 900 persoane, Segarcea 400 persoane.
Reamintim ca in luna fenruarie 2018 Partidul Mișcarea Populară a depus la Parlamentul Romaniei un proiect de lege prin care se doreste schimbarea Legii Alegerii Primarilor. PMP propune revenirea la alegerea in doua tururi. Proiectul a trecut de Senat si trebuie sa fie suspus dezbaterii in Camera Deputatilor , acesta fiind forul decizional.
„Duminica 5 august, incepand cu ora 18:00, îi asteptam pe toti cetațenii Craiovei care vor sa semneze, in  centrul orasului , in zona Mercur – Doljana”, a mai punctat Dan Paloiu.

Comentarii

comentarii