Emisiuni

EuroSud TV are în grila de programe o serie de emisiuni care sunt dedicate mediului de afaceri local, pentru o informare specializata a telespectatorului. EuroSud TV aduce pe ecran emisiuni despre afacerile locale prezentate pe domenii de activitate, cum sunt:

Jurnal ES TV – este principala emisiune de ştiri, care are un invitat în platou în legătură directă cu una din ştirile din emisiune sau cu un comentator avizat al unui eveniment. Emisiune live cu intervenţii telefonice şi cu informaţii din tot spaţiul public local. Este emisiunea cu cel mai puternic impact la public şi care atrage audienţa cea mai mare.

Business Card – emisiune de afaceri, care prezinta motorul de functionare al unei firme, produsele si serviciile companiei, dar si povestea din spatele reuşitei. Cu o durata de 30 de minute, Business Card este difuzata in fiecare sâmbătă, de la ora 15,00 si luni în reluare.

Service, va rog! – este o emisiune dedicata domeniului auto, care prezinta pentru telespectatori piata auto in ansamblu, de la produse, la servicii, dar si ceea ce nu se vede dintr-un showroom. Este, mai degrabă, o oglingă a dealer-ului local decât a mărcii de maşină pe care o comercializează.

Formula sănătăţii – emisiune pe teme medicale. Diete, medicamente sau suplimente alimentare – toate îşi găsesc locul în emisiunea noatră pentru a vă ajuta să duceţi o viaţă sănătoasă.

Starea de fapt –  este un talk-show cotidian, de luni până vineri, dezbatere, pe teme diverse care are ca invitaţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, comentatori, politicieni, jurnalişti. Este o emisiune interactivă, în direct cu cetăţenii şi cu autorităţile, înlesnind, astfel, dialogul în legătură cu subiectele importante ale zilei.

ESporTV – emisiune moderată de profesorul Cristinel Prodescu, un reputat cunoscător al fenomentului din România, în general şi din Dolj, în special. El este difuzat în fiecare luni seara, de la ora 20,30 şi are ca invitaţi la dezbatere sportivi, ziarişti de profil, precum şi autorităţi implicate în sport.

La vie en rose – emisiune despre concepte, fashion şi stil de viaţă. Se adresează tinerilor și nu numai.

Ca la carte – emisiune de cultură/literatură. Mari clasici ai literaturii române şi universale îşi regăsesc nemurirea şi aici. Realizatorul aduce în prim plan viața și opera marilor minți luminate ale României, indiferent că vorbim de Mihai Eminescu sau Dimitrie Cantemir.

Alternative – emisiune dedicată mediului economic bazată pe experienţa în atragerea de fonduri europene.

A patra putere – talk-show politic. Trei jurnalişti contra unui invitat. Cele mai incitante teme politice ale săptămânii vor fi discutate și dezbătute aici.

Dublu impact – talk-show de investigaţie. Jurnalişti celebri care au investigat cazuri de resunet vin în emisiune pentru a despica firul în patru.

Avocat TV – emisiune de specialitate realizată de un studio de producție cu care colaborăm. Realizatorii sunt de profesie avocați, iar invitații acestora sunt specialiști în diferite domenii, de la psihologi, la juristi. Emisiunea este realizată în studiourile proprii ale Avocat Tv, in București.

Dekora TV – emisiune decorațiuni, amenajari pentru casa si gradina.

Amintiri cu cantec – viata artistilor adusa in fata telespectatorilor.